Увійти

Недільна Школа

Християнський Дитячий Табір «Компас» 2013

 

IMG 0004Християнський Дитячий Табір «Компас» 2013

«Бо де скарб твій, там буде й серце твоє!»

 (Матв.6:21)

«Острів скарбів» - саме так звучала тема нашого християнського дитячого табору «Компас».  Скарб – це те, що є надто цінним, і що дуже старанно бережуть.

Слава Богу за те, що Він і в цьому 2013 році дозволив нам провести дитячий християнський табір, в якому змогли прийняти участь 67 дітей у віці з 8-16 років. Ми мали шість основних груп і сьома – це була найменша група в таборі віком з 3-7 років. Службовий персонал нараховував 41 людину.  Табір, як і в минулому році проходив на березі чудового, тихого та лагідного озера «Sugar Pine», протягом 6 днів.  Слава Богу за теплі, сонячні дні, які дарували нам радість, тепло і щастя.IMG 0006

Багато місяців самопідготовки, підготовки програми, молитов до Господа, піст та максимального старання з боку команди табору було прикладено для того, щоб цей табір відбувся.  Але у всьому тільки Йому Єдиному Слава!!! 

Програма нашого  табору «Острів Скарбів» була дуже цікавою, важливою, корисною, суттєвою та інтригуючою.

Мета цієї програми - відкрити істинні івічні скарби для людини і показати недовговічність земних багатств. Побувавши вцьому таборідіти навчилися розрізняти небесні багатства

Детальніше: Християнський Дитячий Табір «Компас» 2013

Недільна Школа

(Натисніть на одну з фото для перегляду галереї)

dima-kolodrivskiy2«Що ми чули й пізнали, і що розповідали батьки наші нам,
того не сховаємо від їхніх синів, будемо розповідати про
славу Господню аж до покоління останнього, і про силу
Його тапро чуда Його, які Він учинив!...щоб знало про це
покоління майбутнє, сини, що народжені будуть, устануть і
будуть розповідати своїм дітям»
-Пс.77:3-6

В цей останній і небезпечний час кожна Церква має потребу в Недільній школі. Адже, діти – це майбутнє наших родин, наших церков, нашої країни, це нові сили, резерв, це молодь, здатна трудитися на славу Божу. Тому навчання і виховання дітей у дусі Божому – це водночас велика відповідальність і джерело великої радості.

Недільна школа тільки допомагає батькам закласти в дитячі серця духовні і етичні основи, зробити все можливе, щоб діти свідомо і добровільно прийняли Ісуса Христа як особистого Спасителя, і могли радісно і вільно розповідати про це всім іншим. Основну відповідальність за своїх дітей несуть батьки! Недільна школа – це місце, де на доступному дитячому рівні пояснюються істини, записані в Біблії, тому діти там відчувають себе дуже комфортно. Слава Богу за те, що в нашій Церкві працює Недільна школа!

Основні напрями служіння Недільної школи:

1. Допомогти дітям усвідомити своє місце у цьому світі і місце Бога в їхньому житті.
2. Передати живу віру дітям і підготувати їх до служіння.
3. Донести Святе, Незмінне Слово Боже до дитячих сердець.
4. Приводити до Христа та зміцняти їх духовно.
5. Виховувати осіб, які були б здібні до милосердя і практичної участі в людських проблемах і переживаннях, а також були відповідальні, перш за все, за свій спосіб життя, слова і вчинки; особи, які завтра могли б стати носіями святої духовної енергії.

Сам Господь особливим чином виділяє дітей, закликаючи навіть найменших слухати Його слову. З ранніх років Бог хоче трудитися в серцях дітей, щоб виростити з них повноцінних і гідних християн. Ісус же сказав: «Пустіть діток, і не бороніть їм приходити до Мене, бо Царство Небесне належить таким» (Матв.19:14). Ісус також каже: «Поправді кажу вам: Хто Божого Царства не прийме, немов те дитя, той у нього не ввійде. І Він їх пригорнув, і поблагословив, на них руки поклавши» (Мар.10:15-16).

Детальніше: Недільна Школа